Radio Cunit


No hi ha ferits a l'incedi que ha cremat un basar xinès a Cunit

No hi ha ferits a l'incedi que ha cremat un basar xinès a Cunit

Imatge de notícia.

No hi ha ferits a l'incedi que ha cremat un basar xinès a Cunit

Imatge de notícia.


12Oct 2017

La Policia Local va rebre l'avís d'un veí a la 1.15h de la matinada. 7 dotacions de Bombers, 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i 2 de la Policia Local han treballat en les tasques d'extinció de l'incendi que ha cremat un establiment comercial de l'Avinguda Barcelona de Cunit.

Immeditament es van desallotjar per seguretat les vivendes del mateix edifici que estan situades en la meitat superior posterior del local i també d'edificis propers. Els veïns dels edificis propers van poder tornar a casa cap a les 3 de la matinada. En canvi, els veïns del mateix edifici van ser acollits per familiars o altres veïns i unes 10 persones que l'Ajuntament ha derivat a l'Hotel Adia del municipi, on estaran fins que finalitzi la supervisió i les comprovacions corresponents de les seves vivendes.

Segons els cossos de seguretat, no hi ha hagut ferits, sí situacions d'ansietat que han estat ateses pels equips sanitaris desplaçats. També han informat que no hi ha cap vivenda afectada per les flames, sí per les altes temperatures del foc i pel fum, per això, durant el matí s'han requerit la supervisió de tècnics municipals per tal d'avaluar la situació.

Les causes de l'incendi ara per ara es desconeixen i es procedirà a la corresponent investigació. La zona continua encintada. 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.