Radio Cunit


L'Oficina de Turisme continua col·laborantamb el programa d'intercanvi europeu Eurodyssee.

19Jun 2017

Les tasques que haurà de fer el jove a partir de dilluns 19 de juny estan emmarcades dins de l'activitat diària de l'Oficina de Turisme en els propers 6 mesos. Es tracta del jove belga, Chris Mashini, que gràcies al seu perfil i formació en l'àmbit comunicatiu, realitzarà el disseny per a l'edició de material de promoció turística del municipi, alhora que recopilarà tota la informació necessària per a fer estadístiques, entre d'altres funcions d'atenció de qualitat al visitant.

Aquesta iniciativa s'ha tirat endavant de forma conjunta amb el SOC, concretament, amb l'Àrea de Programes Internacionals. La tècnica de l'Àrea, Carmen Dobaño, va estar present a la primera trobada entre les tres parts, Ajuntament, SOC i l'estudiant.

En paraules del regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas: “donar-li continuïtat a aquesta col·laboració amb el programa Eurodyssee, suposa obrir noves portes a aquests estudiants, i per part de l'ajuntament, poder comptar amb joves amb potencials que encaixen molt bé en el servei turístic del municipi i del nostre territori. Des de fa uns anys, aquest i altres programes ens aporten valors afegits que posem al servei de la ciutadania i també dels visitants, alhora que els joves sumen en experiència i adquireixen els hàbits i la responsabilitat d'un lloc de treball".

 

 

 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.