Radio Cunit


Arriba la tercera edició del Festival de l´Humor a Cunit

Arriba la tercera edició del Festival de l´Humor a Cunit

Imatge de notícia.


16Jun 2017

Aquest any el "pregoner" de l'humor i l'encarregat de donar el tret de sortida serà Carlitos, que inaugura el festival, el divendres 16 de Juny a les 22:30h a la plaça del Casal.

Dissabte a les 11h es realitzarà el Tour Còmic amb la comunitat 2.0 de Cunit, InstaCunit. Serà una volta per Cunit vist des d'un altre punt de vista, humor i fotografies seran el plat principal de la trobada. A la nit, a partir de les 22:30h arrencarà a la plaça del Casal la Final del Concurs de Monòlegs presentada per l'humorista cunitenc Guillem Estadella. Hi haurà l'actuació de còmics vinguts d'arreu del país.

I per acabar el festival diumenge 18 de Juny tindrem l'oportunitat de fer el vermut i riure amb Vermunólogos, amb els humoristes Edu Mutante i Miguel Angel Marín, tot això a partir de les 12h a la plaça del Casal. I a les 19h acomiadarem el #FesHumorCunit al Casal Municipal de Cunit amb l'actuació d'ImproAcatomba.

Tots els actes són d'entrada gratuïta. Més informació a l´Espai Jove i a les nostres xarxes socials @feshumorcunit.

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.