Radio Cunit


Subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2017.

21Abr 2017

Oberta  la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer per l’any 2017.

Els usuaris interessats en presentar la sol·licitud, han de demanar cita a la borsa d'habitatge (centre cívic l'estació del Vendrell) trucant al 977663289.

Les sol·licituds poden presentar-se com a màxim el dia 19 de juny d’enguany.

Els interessats caldrà que presentin la corresponent instància de sol·licitud, la declaració responsable i el full de transferència bancària que s’adjunten a aquesta noticia junt amb la fitxa informativa, i la resolució de convocatòria del DOGC.

La declaració responsable és necessària en els supòsits d’ingressos insuficients a la declaració d’IRPF del 2015, ingressos no declarats de qualsevol membre de l’UC i excepcionalment quan algun membre de l’UC hagi tingut un canvi significatiu (atur, separació,...) durant l’any.

En cas de dubtes o informació us podeu adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge del Vendrell, emplaçada a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès, Pl. del Centre, 5 , 43700 El Vendrell. 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.