Radio Cunit


Club de lectura: L'estiu de l'amor, de Toni Orensanz

20Abr 2017

Picasso, Fernande la Bella i tots els homes d’Horta de Sant Joan protagonitzen aquesta novel·la que combina història, humor i un punt de picantor.

L’estiu del 1909, a Horta de Sant Joan, un terratrèmol voluptuós va sacsejar els pilars del poble. Una febrada emocional provocada per les embriagadores formes d’una jove francesa, Fernande Olivier, musa i acompanyant d’un Picasso a la recerca d’inspiració. Un metge i un farmacèutic convertits en alquimistes de l’eros; agutzils, pagesos i capellans que perden el seny; dones engelosides, anarquistes fugitius, dosis de bromur i veritables batalles campals són els protagonistes d’un estiu ple d’amor, humor i passió.

Toni Orensanz, escriptor, periodista i guionista. El 2008 va publicar L'òmnibus de la mort. Parada Falset, i l’any 2010 el recull de relats titulat El falsari. Ha col·laborat en obres col·lectives i té escrites diverses obres teatrals, com Bildelberg, club cabaret, Nicomedes, el verdugo diligente i la comèdia Muntanyes nevades, banderes al vent. Al 2013 s’estrena com a novel·lista amb L’estiu de l’amor, i el 2016 publicà El nazi de Siurana, treball d'investigació sobre el nazi belga Jan Buyse que visqué amb la seva dona a un xalet de Siurana.

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.