Radio Cunit


La Diputació de Tarragona subvenciona un nou accés per la ZEM.

08Feb 2017

Aquesta intervenció, tot i que petita, millora l’accessibilitat a la zona sud d’aquest àmbit, fent més agradable el recorregut i més segur, discriminant l’accés dels vehicles respecte dels vianants, promocionant el poder accedir-hi a peu i aquest tipus de mobilitat sostenible.

L’actuació promoguda per les regidories d’urbanisme i d’esports s’emmarca en estratègies més amplies que s’estan analitzant en aquests moments per reforçar les possibilitats de foment i pràctica de l’esport i realitzar una connexió més natural i efectiva per els vianants.

Pel regidor d’obres i urbanisme, Julio Ramon Berrio, “Aquestes petites intervencions son una bona mostra de la col·laboració entre institucions i que no es requereixen grans inversions per assolir millores significatives si van acompanyades d’una estratègia adequada. La zona esportiva municipal és un equipament molt important per la seva posició central i cohesionadora en el municipi i l’ampli ventall d’activitats que des de la regidoria d’esports s’impulsen. Des del departament s’estan analitzant més accions d’aquesta naturalesa per donar major potencial a les seves prestacions i ampliar-ne els usos i l’accessibilitat.”

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.