Radio Cunit


Afectacions pel temporal de vent d'ahir diumenge

Afectacions pel temporal de vent d'ahir diumenge

Imatge de notícia.


06Feb 2017

Les fortes ratxes de mestral d'ahir diumenge pràcticament durant tot el dia, i sobretot a partir de les 16.30h, han produït nombrosos incidents en tot el municipi.

Després de l'avaluació feta aquest matí a primera hora, s'han detectat incidències pel que fa a una gran quantitat de contenidors fóra de lloc, de brutícia al carrer de branques, tanques de veïns afectades i les afectacions més destacades com són les caigudes de 5 arbres (una palmera del Passeig Marítim, 2 arbres de l'Av Mediterrani, 1 arbre a l'Av Tarragona i un altre arbre a la Pl de la Vila) i 3 branques de gran tamany (una al barri de Els Jardins, una altra a l'Av Juli Cèsar i l'altre a la zona verda del Parc del Terrablanc).

Totes les afectacions s'estan atenent des dels serveis tècnics de l'Ajuntament així com s'està procedint a actuar en aquells casos en que les incidències han afectat a particulars. Des de primera hora del matí hi ha un operatiu per part de la Brigada Municipal i de l'empresa Ferrovial per tal de subsanar aquesta situació el més aviat possible.

Segons informa el servei de meteorologia de Cunit, la velocitat del vent va arribar a un cop màxim de 91,7 km/h a les 17.10h de la tarda. De tota manera, segons indica, des de les 16.30h les ratxes de vent superiors als 80km/h van ser constants fins les 21.45h. El fort vent de oest i nordoest (mestral) va arribar entre les 21.45h i la 1.15 a 65km/h i des d'aquesta hora fins les 3 de la matinada va tornar a bufar a més de 80km/h arribant als 88,5 a la 1.45h.

 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.