Radio Cunit


Nova campanya per acabar amb les defecacions de gos al carrer

Nova campanya per acabar amb les defecacions de gos al carrer

Imatge de notícia.

Nova campanya per acabar amb les defecacions de gos al carrer

Imatge de notícia.


02Feb 2017

Sota el lema Prou caques al carrer, les regidories de Medi Ambient del Penedès Marítim han endegat una campanya de distribució de 40.000 bosses de recollida d’excrements de gossos. L’objectiu és netejar els carrers de la brutícia generada pels animals a la via pública, problemàtica recorrent i que tradicionalment més queixes genera per part del veïnat al Penedès Marítim.

La campanya pretén sensibilitzar els propietaris de gossos i, de l’altra, eradicar els excrements dels seus animals als carrers. Paral·lelament la campanya ha aconseguit la complicitat del comerç especialitzat del Penedès Marítim, com és Jardiland Cubelles, que assumeix íntegrament el cost econòmic de les 40.000 bosses que es repartiran, tot i que la xifra es podria incrementar en funció de la resposta de la població. L’objectiu és cercar la forma de facilitar als propietaris l’acompliment de les seves obligacions.

Les bosses es podran recollir gratuïtament tots els dimarts i dimecres del mes de febrer de 2017 a Jardiland, acreditant la documentació censal dels animals. Es donarà un màxim d’un paquet de deu bosses a la setmana per gos censat.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.