Radio Cunit


L'Ajuntament ha decidit retirar els actuals topalls de l'Av Barcelona

01Feb 2017

En els propers dies, la regidoria de Via Pública retirarà els topalls que es van instal.lar el passat mes de novembre, quan es va fer la reordenació del sistema d'aparcament arran del Pla Local de Seguretat viària, en aquest sector de la Rbla del Prat degut a l'existència constant de cotxes en doble fila.

Segons informa la Regidoria, es substituiran en els propers dies tan bon punt es rebin els nous elements, que evitin caigudes i que siguin més visibles.

Toni Martinez, regidor de Via Pública, afirma que "Primer de tot, lamentem molt els accidents que han patit els ciutadans que han caigut i el mal que han sofert. Volem evitar més caigudes i que no es torni a repetir. Per això, substituirem els actuals topalls  per uns altres elements, que no comportin un risc. En els proper dies farem el canvi, retirarem aquests i n'instal·larem els nous".

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.