Radio Cunit


L'escola s'incorpora al grup de treball de centres d'educació d'adults de la Universitat Autònoma de Barcelona

31Gen 2017

A la sessió de treball, organitzada al CFA L'Olivera de Sant Quirze del Vallès, hi van participar més d'una vintena de professionals de diversos centres d'arreu de Catalunya i ha servit per establir tota una sèrie de línies de treball vers la visibilització de les polítiques d'educació permanent i estratègies de renovació pedagògica, metodològica i legislativa.

Així doncs, el treball futur d'aquesta agrupació de centres es vertebrarà entorn tres comissions: la primera, adreçada a comunicar i visibilitzar la feina feta i les necessitats presents a l'educació de persones adultes; una segona, dirigida a produir recursos d'aula i material de reflexió entorn l'educació permanent; i la darrera, encarregada dels aspectes més legislatius de l'àmbit. Des de l'equip directiu del CFA Dolors Paul es treballarà de manera activa tant en la comissió de comunicació com en la contribució a la producció de recursos i bones pràctiques d'aula, eixos estratègics i fonamentals de la política educativa del centre educatiu municipal.

Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament, explica que "aquest és un nou pas endavant que ofereix a l'equip docent un prisma general i molt necessari per a tirar endavant la seva tasca pedagògica".

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.