Radio Cunit


6 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP - RMI 2016/17

6 noves incorporacions al Programa Treball i Formació PANP - RMI 2016/17

Imatge de notícia.


31Gen 2017

Ahir dilluns 30 de gener de 2017 van començar les 6 contractacions emmarcades en  el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Cunit per a l’execució del Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció i a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (TSF/2496/2016).

Aquesta subvenció ha permès al Consell Comarcal del Baix Penedès realitzar 28 contractacions en total. D’aquestes contractacions s’ha establert a cada municipi un nombre de contractes segons el número de persones aturades que hi ha a cada municipi. Per aquesta raó, s’han assignat al municipi de Cunit 6 contractacions i d’acord amb el que estableix la normativa TSF/2496/2016 del 3 de novembre, els requisits que han de complir les persones que es contractin són:

-    1 contractació com  a peó forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persona a l’atur i beneficiaria de la Renda Mínima d’Inserció Laboral, preferentment major de 55 anys.

-    2 contractacions com a peó de forestal a jornada completa amb una durada de 12 mesos. Requisits: persones a l’atur que no percebin prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 55 anys.

-    3 contractacions com a peó de brigada a jornada completa amb una durada de 6 mesos. Requisits: persones a l’atur que no percebin prestació o subsidi per desocupació i, preferentment majors de 45 anys fins a 54.

La selecció dels 6 candidats s’ha realitzat, com cada any, a partir de llistat de persones complidores dels requisits assenyalats anteriorment facilitat per l’Oficina de Treball del Vendrell al Consell Comarcal, i ha finalitzat amb un procés de puntuacions i entrevistes que han tingut en compte també altres criteris socials. Les 6 persones seleccionades són de Cunit. El llistat definitiu per municipis de les persones seleccionades i dels suplents del programa es pot trobar penjat a la web del consell comarcal, a la nostra web i al taulell d’anuncis municipal.

Els 3 peons de brigada faran tasques d’arranjament de la via publica i els 3 peons forestals realitzaran treballs de neteja de boscos i condicionament d’espais públics.

L’alcaldessa de Cunit, la Sra. Montserrat Carreras i el regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, el Sr. Jaume Casañas, van voler donar la benvinguda avui als 6 treballadors i van  destacar la importància d’aquest tipus de programes que combinen la inserció laboral amb el desenvolupament de tasques d’interès general per al municipi. 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.