Radio Cunit


MeteoCunit

20-10-2017

Matí:

Núvols

Tarda:

Clars i núvols


MAX. 22º

MIN. 16º

El temps anirà millorant i ja no s?esperen pluges. Tot i així els núvols seran molt abundants al matí, per aclarir-se a partir de migdia i amb més sol a la tarda. La temperatura pujarà clarament de dia, i estarà enter 16 i 22º i humitat alta. El vent serà feble de gregal o llevant i a la mar hi haurà maror.


21-10-2017

Matí:

Assolellat

Tarda:

Clars i núvols


MAX. 23º

MIN. 16º

El temps serà estable amb sol i cel clar al matí, per ennuvolar-se a partir de mitja tarda i deixant pluges febles al vespre o entrada la nit. La temperatura es mantindrà de nit i pujarà una mica de dia, situant-se entre 16 i 23º i humitat alta. El vent serà feble de garbí i fent que a la mar hi hagi marejol


22-10-2017

Matí:

Núvols

Tarda:

Clars i núvols


MAX. 23º

MIN. 17º

El temps serà variable amb cel força ennuvolat al matí i amb més sol a la tarda. La temperatura pujarà de nit i es mantindrà de dia, movent-se entre 17 i 23º i humitat força alta. El vent serà feble de gregal i la mar hi dominarà el marejol.


Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

ESCRIU-NOS.

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!.

Anar a contacte

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.