Radio Cunit


Ja es pot visitar l'estació d'interpretació del jaciment Fondo d'en Roig

23Jun 2017El Jaciment iber del Fondo del Roig forma part del passat més antic de Cunit. Es tracta d'una granja rural que va estar activa del s.IV al III a.C i el seu valor radica en el fet de ser un dels pocs exemples de la societat rural ibèrica en la costa cossetana. ... Veure detall


 

Myriam Cordoba del Club Esportiu MyJu Cunit es proclama campiona amb la Selecció Catalna a l'Open del País Basc

23Jun 2017Myriam va guanyar el seu primer combat a la representant de Galícia per 18-5. En semifinals s'enfrontà a la representant local i va aconseguir imposar-se amb un 6-0. Ja a la final es va enfrontar a l'altra representant de Catalunya i companya seva d'entrenament al C ... Veure detall


 

Comença el servei de socorrisme i salvament a les platges de Cunit

23Jun 2017El servei de socorrisme i vigilància es presta tots els dies de la setmana des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda de forma ininterrompuda. Aquest estiu 2017, seran 17 socorristes professionals contractats per l'Ajuntamen ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.