Radio Cunit


L'Ajuntament presenta el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible de Cunit (PAES)

28Abr 2017El PAES és una eina que ha guiar el municipi a arribar al 2020, amb una reducció del 20% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH), respecte el 2005, d'acord amb els compromisos adquirits en el marc del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, una iniciativa de la ... Veure detall


 

L'Ajuntament posa en marxa un Espai de Jocs de Taula al CC Cal Cego

28Abr 2017El Centre Cívic Cal Cego obrirà un nou espai el proper 5 de maig adreçat a les persones usuàries d'aquest equipament i destinat a realitzar Jocs de Taula, després que un grup de veïns es reunissin amb el regidor Xavier Salvadó. ... Veure detall


 

ENQUESTA OBERTA A TOTA LA CIUTADANIA

27Abr 2017Us convidem a realitzar l’Enquesta sobre els hàbits energètics de la ciutadania de Cunit i fer-nos arribar la vostra opinió.  L’enquesta ciutadana sobre els hàbits domèstics s’emmarca e ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.