Radio Cunit


L'escola Pompeu Fabra obre les portes als nens i nenes de la Llar El Trenet al detectar-se un incendi a prop

27Mai 2016L'escola Pompeu Fabra de Cunit no ha dubtat en obrir les seves portes i acollir als alumnes i educadores de la Llar d'Infants mentre els equips de seguretat i de prevenció i els Bombers actuaven apagant el foc en els matolls a prop de la Llar. ... Veure detall


 

Festa de Re-estrena del Complex Esportiu Municipal Els Joncs

26Mai 2016El Complex Esportiu Municipal Els Joncs reestrena la instal·lació de la Piscina un mes després del canvi de gestió a principis d'abril amb activitats durant tot el dia adreçades tant a petits com a adults. PROGRAM ... Veure detall


 

Els clubs esportius de Cunit ofereixen Campus a l'estiu

26Mai 2016

Enguany, entitats i clubs esportius de Cunit tornen a organitzar diferents activitats adreçades a nens i nenes del municipi durant els mesos de juliol i agost.

 

Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.