Radio Cunit


Contes del món en les llengües del món: Die kleine Feldmaus lernt Zaubern

26Jul 2016

Era un bonic dia d'estiu càlid. El petit ratolí de camp i els seus amics jugaven tot el dia al costat de l'estany. Jugaven, corrien i es divertien. Voleu saber que va aprendre a fer el petit ratolí de camp?

 

Veure detall


 

Cunit té un Dron socorrista

26Jul 2016La posada en marxa del Dron com a servei d'emergències a les platges de Cunit es tracta d'una prova pilot en la quan s'ha habilitat el Dron amb un flotador fet a mida que es pot deixar anar en cas de necessitat. L'ideòleg ha estat l'agent de la Policia Local, Dani O ... Veure detall


 

Ple ordinari el dijous 28 de juliol, a les 18h

26Jul 2016L'Ajuntament de Cunit celebrarà el Ple ordinari del mes de juliol el proper dijous 28 a partir de les 18h a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Cunit amb el següent ordre del dia: ORDRE DEL DIA1.- PROPOSTES DE SECRETARIA ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.