Radio Cunit


Cunit se suma al condol per les víctimes del terratrèmol a Itàlia

25Ago 2016Cunit se suma al dol i manifesta el seu condol a familiars, amics de les víctimes d'aquest terratrèmol i dóna el seu suport als afectats i als municipis que han patit les causes del sisme. També es vol transmetre el desig que es vagin trobant el màxim de persones desaparegudes en vid ... Veure detall


 

Cunit prepara la visita oficial a Hammelbach al mes de setembre

24Ago 2016El viatge es farà en avió i l’allotjament, durant els dies de l’estada, està previst a les vivendes dels veïns i veïnes de Hammelbach que s’ofereixen hospitalàriament per acollir als visitants de Cunit. Les persones i ... Veure detall


 

Si teniu problemes en la recepció de la TDT truqueu al 900 833 999

24Ago 2016Arran de les deficiències detectades en la recepció de la senyal de la TDT en diverses llars de Cunit, l'Ajuntament de Cunit vol recordar que el Ministerio de Indústria, Energía y Turismo facilita el servei d'informació, de reclamacions i també de ressolució de ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.