Radio Cunit


Viu l' Estiu 2017: XV Concurs Castells de Sorra

27Jul 2017El diumenge 6 d’agost, d’11h a 13,30h, a l’espigó 5 - Platja de la Plana, davant de l'Oficina de Turisme. Inscripcions a partir de les 10:30 hores.  Concurs de castells de sorra amb la col·laboració de l'entitat municipal Ateneu Cultural Alba.  Lliurament de pre ... Veure detall


 

Cunit i Calafell repararan el pont de vianants sobre la via del tren situat al límit dels dos termes

27Jul 2017Aquestes obres es realitzaran després que l’any 2012 es reparessin parcialment parts de les baranes metàl·liques i també una mènsula de l’estructura. Aquests treballs portats a terme l’any 2012 no van resoldre de forma definitiva les deficiències que patia ... Veure detall


 

L'Ajuntament s'adhereix a l'AMTU per a estudiar un servei de transport urbà viable

27Jul 2017L'Ajuntament de Cunit, des de la regidoria d'Urbanisme, ha portat a aprovació del Ple Municipal, l'adhesió del Consistori a l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), una entitat que ofereix suport tècnic, jurídic i administratiu als ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.