Radio Cunit


Cunit recrearà un dia durant la Guerra Civil

25Mai 2017La recreació es desenvoluparà entre l'avinguda de Tarragona i la platja, entorn del carrer Francesc Macià. La jornada l'organitza l'Ajuntament de Cunit i està coordinada pel Grup de Recreació Històrica Ejército del Ebro i el Grup de Recerca DIDPATRI de la Unive ... Veure detall


 

Llum verda a la V Festa del Xarel.lo a la vora del mar

25Mai 2017El proper dissabte 17 de juny, Cunit acollirà la V Xarel·lada al Penedès Marítim, la única Festa del Xarel·lo a tocar del mar. Aquest és el cinquè any que el municipi ofereix un espai de trobada de vins de la varietat Xarel·lo acompanyats d'un bon tast dels r ... Veure detall


 

S'aprova la reserva de places socials al Centre d'Adults Dolors Paul i a la Llar d'Infants pel curs 2017/2018

25Mai 2017El Ple de l'Ajuntament de Cunit ha aprovat la reserva d'un total de 9 places socials en els centres municipals de l'Escola de Formació Dolors Paul i la Llar d'Infants El Trenet; ajudes adreçades a famílies de Cunit amb situacions socioeconòmiques desfavorides. ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.