Radio Cunit


La Llar d'Infants acull per primer cop un seminari especialitzat

23Mar 2018Aquesta activitat està inclosa dins el cicle de visites a centres amb projectes singulars.  En total seran més de 50 participants procedents de diferents centres, incloses les educadores de la Llar d'Infants El Trenet. ... Veure detall


 

Èxit absolut de la Marató de donació de sang a Cunit

23Mar 2018La jornada va comptar amb la participació activa de l’alumnat del CFA Dolors Paul i de l’Institut d’Educació Secundària Ernest Lluch. Els estudiants d’ambdós centres van coordinar la difusió i preparatius de la campanya, a més de jugar un paper fonal ... Veure detall


 

S'obre el període d'inscripció per a participar a la Diada de Sant Jordi amb paradetes de roses i llibres

22Mar 2018Com cada any, la celebració de la Diada de Sant Jordi omple els carrers de les ciutats de paradetes de roses i llibres. A Cunit s'obre el període d'inscripció per a instal·lar-les a partir del 26 de març i fins el 13 d'abril. ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.