Radio Cunit


Places disponibles al 15è Mercat d'Intercanvi i 2a mà del 4 de març

23Feb 2018El Mercat tindrà lloc el proper diumenge 4 de març de 10h a 14h. a l’escenari habitual, al c. dels Horts, 5-7. Per participar i exposar en una parada cal fer la inscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ubicada al carrer Major ... Veure detall


 

Inici del mòdul 'Tastets d'oficis' al CFA Dolors Paul

22Feb 2018Després de la bona acceptació de l'edició anterior durant el curs passat, enguany s'han ampliat les empreses que acullen als estudiants en pràctiques, oferint a més nous perfils professionals a un total de 14 alumnes. Recordem ... Veure detall


 

Arriba el DiverMercat a Cunit

20Feb 2018La planificació de la proposta es caracteritza per l’atracció d’activitat econòmica relacionada amb la producció artesanal de qualitat i proximitat, i la programació d’activitats de lleure d’ampli espectre, des d’activitats per a infants a d’altres pe ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.