Radio Cunit


Club de lecture française

16Feb 2018Marguerite Duras és una novel·lista, dramaturga, guionista i directora de cinema frnacesa. Les seves primeres novel·les, Les Imprudents (1943) i La Vie tranquille (1944), reflecteixen la influència narrativa saxona, evolucionant després cap a le ... Veure detall


 

S'obren les inscripcions per participar en el 15è Mercat d'Intercanvi i 2a mà de Cunit

16Feb 2018El Mercat tindrà lloc el proper diumenge 4 de març de 10h a 14h. a l’escenari habitual, al c. dels Horts, 5-7. Per participar i exposar en una parada cal fer la inscripció a través d’un formulari (vegeu fitxa d’inscripció) i signar una declaració de responsabilitat.   ... Veure detall


 

Nova campanya a favor de la tinença responsable d'animals de companyia

16Feb 2018L’ajuntament de Cunit i AMANCU, l’associació que gestiona la gossera del municipi, inicien la Campanya “Sigues el meu amic, tingues consciència”, una campanya en pro de la tinença responsable dels animals de companyia. S ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.